Tryksager der fanger folks opmærksomhed

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Hos BR Offset tilbyder vi næsten alt inden for tryksager og printvisitkort, flyers, klistermærker – you name it. Vi leverer store oplag via offsettryk, hvor vi benytter os af udvalgte underleverandører og har selv al digitaltryk inhouse. Store oplag kan også laves med digitaltryk, eksempelvis hvis det skal gå stærkt. På denne måde opnår du altid den billigste pris på dine tryksager. Vi leverer tryksager i Odense og hele Danmark, og har altid trykkvalitet, kyndig vejledning og god kundeservice i højsædet. Er det en hastesag, kan du kontakte os pr. telefon eller mail for nærmere aftale.

De klassiske tryksager

Få trykt klimakompenserede visitkort

Visitkort

Bliv husket af dem du møder med lækre visitkort.

Flyers

Kommuniker effektiv med kreative flyers

Foldere

Den perfekte tryksag til elegant kommunikation

Hæfter

Oplagt til virksomheder med store udgivelser

Kataloger

Limbunde kataloger med firkantet ryg.

Gavekort

Unikke gavekort med logo & fuldfarvetryk

Plakater

Fra 1stk med hurtig levering

Storformat

Klistermærker

Indendørs eller udendørs klistermærker

Labelark

Billige papirlabels til forsendelser og lignende

Plakater

Storformatprint fra 1stk med hurtig levering

Roll-ups

Flotte roll ups til messer eller butikker

Udendørs

Plakater til udendørs brug.
Perfekte til bl.a. A-skilte

Skilte

Vis dine kunder vej med alu-skilte med tryk

Facadefolie

Skild dig ud med en unik dekoreret facade

Magnetfolie

Perfekt til midlertidig print på firmabilen

Alt til kontoret

Brevpapir

Fremstå professionel med dit eget brevpapir

Skriveblokke

Fuldfarve trykte skriveblokke med dit design

Kuverter

Skab genkendelighed med direct mail

Kalendere

Kalendere til både hjemmet og kontoret

...Og alt det andet

Menukort

Menukort i både store og små oplag

Gavekort

Unikke gavekort med logo & fuldfarvetryk

Postkort

Send eller sælg postkort med dit logo

Diplomer

Udstyr deltagere til events med et flot diplom

Ølbrikker

Få trykt flotte ølbrikker med dit brand

Spiralbøger

Perfekt til undervisningsmateriale og vejledninger

Hangtags

Opmærk tøjet i din butik med egne hangtags

Stempelkort

Giv mængderabatter i barer og restauranter

Efterbehandling

Udstansning

2 eller 4 huller i brevpapir eller flyers.

Tryksager med hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Billige tryksager

Vi tilbyder vi billige tryksager til faste lave priser, samtidig med at bibeholde den høje printkvalitet. Hvordan kan vi tilbyde tryksager så billigt tænker du måske – jo, alle kunders tryksager bliver samlet og trykt sammen, for at spare tid og opsætning, så du kan få de billigste priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover at en optimeret produktionsproces giver lavere priser, så opnår vi også en mere miljøvenlig produktion, fordi printernes kapacitet bliver udnyttet optimalt og giver mindre spild.

Hjælpen er lige ved hånden

Vi sidder klar til at hjælpe dig igennem hele processen fra hvilket papir der er bedst til netop din tryksag. til grafisk design og filtjek inden vi printer dine filer. Vores grafiker i huset sidder klar til at formidle dit budskab og designe dine tryksager fra bunden, hvis du ikke selv har de grafiske kompetencer. På den måde kan du trygt fokusere på din virksomhed og lade os om tryk og grafik.

Bestil tryksager online

I vores online trykkeri arbejder vi på at forbedre brugeroplevelsen i forbindelse med at vælge og bestille tryksager online. Det gør vi ved at have stort fokus på vores online tilstedeværelse, kundeservice og at skabe et let og overskueligt overblik over de forskellige valg og detaljer, der er når man skal bestille sine trykte markedsføringsmaterialer. Opstår der problemer, eller bliver du i tvivl i løbet af processen, kan du kontakte os direkte på vores online chat og få hjælp i løbet af ganske få minutter.

Gratis levering af tryksager i hele landet

Når du handler dine tryksager i vores online trykkeri, får du altid leveringen helt gratis. Vi mener ikke, at vores kunder skal betale for andet end de tryksager de har bestilt. Af samme grund vil du hos os ikke finde administrationsgebyrer eller andre uforudsete omkostninger – vi tager ikke ekstra betaling for at du bestiller dine tryksager hos os.

Tryksager der matcher dit behov

Du finder alle vores tryksager i standardformater og kan med få klik bestille med vores simple online bestilling. Vælg antal, format, papir, evt. efterbehandling og upload din fil – så er du klar til at dele dit budskab med dine kunder. Hvad betyder det for dig? Ved denne formel sparer du både tid og penge på dit print, og får dine tryksager billigere uden at gå på kompromis med trykkvaliteten.

Skal du have printet i et unikt mål, så kan vi også sagtens håndtere det. Kontakt os med det samme med din forespørgsel.

Vi er mere end dette website

Kan du ikke finde de tryksager der passer til dig behov? Tøv ikke med at kontakte os på vores chat, kontaktformular, på mail eller i vores printbutik i Odense. Vi står altid til rådighed både i form af vejledning, hjælp til grafisk design eller øvrige tryksager, som du ikke finder her på siden. Vi hjælper dig altid med at finde den bedste løsning til dit behov hvad enten det er papirvalg, farvevalg, formater eller lignende. Vi bestræber os på, at præsentere forskellige løsninger inden for tryksager for at ramme et eksakt match mellem dig, dit budskab og dine kunder.