Grafisk design af tryksager og digitale medier

Hos BR Offset laver vi meget mere end at trykke dine og vores øvrige kunders tryksager. Vi har en dedikeret grafiker, der er klar til at hjælpe dig med at designe alt fra tryksager til grafik og digitale medier uanset om dit mål er at generere salg, kendskab, information eller noget helt andet.

Lad os sammen designe dine materialer så de bliver præcis som du ønsker det.

Få opsat dine tryksager hos os

Vi tilbyder komplette og professionelle designløsninger på baggrund af din virksomhed, dit mål og vores store kendskab til design og grafik. Vi udvikler unikke designs, der hjælper dig med at få dit budskab ud. Vi har fokus på at skabe målbare resultater med grafisk design der gør at du skiller dig ud fra mængden.

Hvordan arbejder vi med grafisk design?

Når vi skal udvikle grafiske løsninger til dig, foregår det altid i tæt dialog, så du får en optimal løsning, der matcher din virksomheds identitet og værdier. Indledningsvis har vi brug for dit branchekendskab og forretningsviden, hvorefter vi bringer vores kompetencer inden for grafisk design ind over. Vi tror på, at vi i fællesskab kommer frem til de bedste designløsninger.

Få lavet professionelle designløsninger

Når vores grafiker har været i dialog med dig, begynder udviklingen af vores designforslag. Det får du fremsendt til gennemsyn, så vi sammen sikrer at vi kommer frem til det helt rigtige resultat.

Grafisk design af alle former for tryksager

Vi tilbyder grafisk design af bl.a. visitkort, flyers, foldere, roll-ups, plakater, kataloger og meget mere – alt sammen med henblik på, at formidle dit budskab på bedste vis. Vi hjælper med den grafiske opsætning, og vi leverer ligeledes dine trykte medier til faste lave priser.

Logo design

Kommunikerer dit logo det rette budskab? 

Dit logo er din virksomheds ansigt udadtil og skal udstråle din virksomheds DNA. Ønsker du at springe foran dine konkurrenter i køen, er logoet én af de vigtigste ting at have on-point i et brandingmæssigt perspektiv.

Vi designer gerne et unikt logo til din virksomhed. 

Når vi gennem tæt dialog har lagt en plan for hvad dit logo skal signalere, udvikler vores grafiker et udkast til gennemgang hos dig.

Når dit logo design er færdigudviklet, bliver alle relevante filer leveret til dig – også arbejdsfilen.

Grafik til sociale medier

Spark din næste kampagne på de sociale medier i gang med et professionelt designet layout. Vi hjælper dig med at få det optimale ud af dine opslag og betalte kampagner, så du ikke går glip af delinger, likes, kommentarer og trafik – og ikke spilder dine annoncekroner!

Design af flotte Infografikker

Har du en masse tal og kompliceret data? Lad vores grafiker hjælpe dig med at fortælle om dine ydelser eller processer med flotte infografikker der er nemme at forstå for dine kunder.

Priser

Skal vi hjælpe dig med andet grafisk?
Vi har en fast lav timepris på 500kr ex. moms.
I nedenstående tabel kan du få et par prisidéer.

Et professionelt designet visitkort er en væsentlig del af din virksomheds identitet, og er en uundværlig del af din virksomheds samlede markedsføring. Tekst og design skal spille sammen, så det i fællesskab arbejder for din virksomheds troværdighed og professionalitet, når du ikke er i lokalet. Vi hjælper dig med at designe et visitkort der skiller sig ud fra mængden, og fremstår med det ønskede udtryk som dit vil brand signalere.

1 sidet: kr. 250,00 (200,00)
2 sidet:kr. 350,00 (280,00)
Priserne i parantes er ex. moms

Skal du have trykte flyers eller bare den grafiske del til brug online? Uanset hvad, så er vores grafiker klar til at lave et layout der bliver gemt og ikke glemt.

1 side: kr. 500,00 (400,00)
2 sider: kr. 750,00 (600,00)
4 sider: kr. 1.250,00 (1.000,00)
6 sider: kr. 1.500,00 (1.200,00)
8 sider: kr. 1.750,00 (1.400,00)
Pr. ekstra side: kr. 250,00 (200,00)
Priserne i parantes er ex. moms

Ved hæfter på over 20 sider, kontakt os for tilbud.

Pris: kr. 750,00 (600,00)
Priserne i parantes er ex. moms

Pris: kr. 750,00 (600,00)
Priserne i parantes er ex. moms

Skal din virksomhed have unikke og professionelle skriveblokke med firmalogo eller særlige detaljer? Lad os hjælpe dig med at få lavet flotte og professionelle skiveblokke.

Pris: kr. 250,00 (200,00)
Priserne i parantes er ex. moms