Hæfter

Bestil dine hæfter her ↓

  • Digital- eller offsettrykte hæfter af høj kvalitet
  • Fuldfarve tryk til kant
  • Hurtig og gratis levering

Sådan bestiller du hæfter

Du kan finde priser på tryk af hæfter og brochurer herunder. Du kan bestille online eller sende os en fil med din opgave.

A5 Hæfter

8 Sider

8 siders fuldfarve

12 Sider

12 siders fuldfarve

16 Sider

16 siders fuldfarve

20 Sider

20 siders fuldfarve

24 Sider

24 siders fuldfarve

28 Sider

28 siders fuldfarve

32 Sider

32 siders fuldfarve

36 Sider

36 siders fuldfarve

A4 Hæfter

8 Sider

8 siders fuldfarve

12 Sider

12 siders fuldfarve

16 Sider

16 siders fuldfarve

20 Sider

20 siders fuldfarve

24 Sider

24 siders fuldfarve

28 Sider

28 siders fuldfarve

32 Sider

32 siders fuldfarve

36 Sider

36 siders fuldfarve

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Hæfter

Et hæfte kan benyttes til mange forskellige formål af alle typer virksomheder. Hos BR Offset kan vi trykke hæfter i mange forskellige størrelser, i flere forskellige papirtyper og i lige præcis det antal, du skal bruge.

Vi trykker hæfter til alverdens formål – herunder produktkataloger, prishæfter, manualer, brochurer og meget mere.

Et hæfte er minimum 2 sider, der foldes på midten og hæftes sammen med hæfteklammer. Et hæfte kan laves med ethvert antal sider, der kan deles i 4. Hvis du kun har ét papir, der skal foldes, kan du bestille foldere her.

Papirvalg til dine hæfter

Vi tilbyder at printe hæfter på forskellige typer af papir med tykkere omslag. Vi benytter primært 115g papir til indmaden, hvor vi kan tilbyde et tykkere omslag på 170g eller 300g papir. Ønsker du tykkere eller tyndere indmad, kan de også laves med 80g eller 170g papir.

I de fleste tilfælde anbefaler vi, at du vælger 120g uncoated papir til indmaden, med et omslag der som tommelfingerregel er nogenlunde dobbelt så tykt. Er du på udkig efter en mere eksklusiv løsning, kan du overveje at få trykt indmaden på lækkert 160g eller 170g coated papir, med et omslag på 300g papir. 

Vil du omvendt have den billigst mulige løsning, kan du også få trykt indmaden af hæfterne på klassisk 80g papir uden omslag, eller blot vælge et lækkert papir til omslag.

Vær opmærksom på, at hæfter trykt på papir under 100g kan fremstå en smule gennemsigtigt – altså, man kan ane trykket igennem papiret. Er du i tvivl om hvilken type papir, der egner sig bedst til dit formål, tager vi gerne en snak med dig og finder den bedste løsning.

Har du et hæfte med mange sider, anbefaler vi, du vælger at få lavet squarefold. Når du vælger squarefold, kommer hæftet igennem squarefolden, som presser ryggen sammen, så det får en “firkantet” ryg. Fordelen ved at vælge squarefold er, at man undgår hæfterne flosser i kanterne, hvilket et hæfte med mange sider vil gøre uden squarefold.

Hvis sideantallet overstiger 48 sider, anbefaler vi at få lavet kataloger med limbundet ryg frem for et hæfte, da det giver et pænere slutresultat.

Billig tryk af hæfter

Hos BR Offset producerer og leverer vi hæfter med tryk i absolut højeste kvalitet. Vores hæfter er med knivskarp print og farvegengivelse i mange forskellige formater og papirtyper, til faste lave priser. Vi trykker i både standardmål og specialmål, i fuldfarve eller sort/hvid. Dine hæfter renskæres efter trykning, så du får flotte hæfter uden hvide kanter, ødelagt grafik eller andet. Vi håndterer gerne filer, der skal trykkes til kant, da der printes på overstørrelse papir.

Skal du have printet et ‘skævt’ antal forskellige hæfter eller andre variabler, så er du kommet til det rigtige sted. Vi leverer variabel print, så du kan bestille præcis det antal af de forskellige filer, du ønsker – helt uden det påvirker prisen.

Bestil hæfter online

Det behøver ikke være en lang og svær proces at bestille hæfter. Hos os kan du nemt og hurtigt bestille dine hæfter online, via vores online prisberegner. Du skal blot igennem nogle få steps, vælge format, antal sider, antal hæfter og papirtype – så sørger vi for, at du får leveret et knivskarpt hæfte lynhurtigt.

Afhent dine hæfter i Odense, eller få dem sendt gratis

Bor du eller din virksomhed i Odense og omegn, kan du nemt bestille dine tryk online – så giver vi besked, når du kan kigge forbi trykkeriet og afhente dine printede hæfter. Vi hjælper dig altid gerne med at finde den rette løsning. Ved spørgsmål kan du kontakte os pr. mail eller telefon i vores åbningstid.

Bor du ikke i nærheden af Odense, eller har du ikke mulighed for at hente dem selv, så sender vi gerne dine hæfter med PostNord, GLS eller Bring helt gratis.