A6 Postkort

Bestil A6 postkort her ↓
✓ Kvalitetspostkort med farvetryk på én eller begge sider.
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

A6 postkort

Skal du sende invitationer, promovere for din virksomhed eller et event? Så er A6 postkort helt sikkert det perfekte valg. Postkort kan benyttes i mange forskellige sammenhænge f.eks. i forbindelse med ferier, invitationer mm. men er også et utroligt simpelt, men effektivt redskab i din markedsføring. A6 postkort er det perfekte ”inbox” materiale til at sende med dine webshopordre eller med i posen når folk handler i din butik.

Info:

105mm x 148mm (A6)

Ideelt til promovering og invitationer

1-3 dages levering

Digitaltryk

Trykklar fil:

Det færdige A6 postkort måler 105mm x 148mm. Du skal derfor sørge for at lave en fil, der måler 109mm x 152mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider.

Filtjek:

Er du usikker på, om du har lavet din fil i korrekte mål, laver vi gerne et gratis filtjek inden du placerer din ordre i webshoppen. Når vi laver et gratis filtjek, kigger vi kun efter om filen har de korrekte mål som vi skal bruge. Designelementer, logoer mm. vil ikke blive gennemgået.

Dataoplysninger

Medtag en margen beskæring på 2mm. Vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed:

A6 format: 10,9cm x 15,2cm

Beskåret størrelse: 10,5 x 14,8cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi.

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:

FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3) til bestrøget papir.

FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) eller FOGRA52 til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer i trykfil-PDF slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!

– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe dit A6 postkort?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, sidder vi klar til at kreere et fangende design for dig. Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til mine A6 postkort?

Hvad du skal bruge dine flyers til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til A6 postkort. Vores lækre 260g cromocard, er et godt valg hvis du ønsker at få den ”rigtige” postkort følelse. Cromocard papiret har den klassiske ”ru” og skrivbar bagside med en glattere forside. Leder du efter noget, der ikke har en ru bagside som et klassisk postkort, kan du tage et kig på vores A6 postkort her.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel uploading-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille A6 postkort i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine postkort?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.